Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συναυλία κατά των ναρκωτικών, στην Τεχνόπολις
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Συναυλία κατά των ναρκωτικών, στην Τεχνόπολις

Μουσική εκδήλωση-συναυλία, στο πλαίσιο του μήνα  Κατά των Ναρκωτικών, με τους: Υπόγεια Ρεύματα, Domenica, Ρους, Gad, Transistor και Dilemma, διοργανώνει στις 19 Ιουνίου 2012, η Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Τοξικομανών, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.
Η Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής είναι το μεγαλύτερο δημόσιο «στεγνό» πρόγραμμα του ΕΣΥ στην Ελλάδα. Aπό το 1987 έως σήμερα, η μονάδα του 18 ΑΝΩ αναπτύσσεται διαρκώς σε τομείς πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης.
Παρέχει θεραπευτικές υπηρεσίες χωρίς υποκατάστατα, σε τοξικομανείς, γυναίκες και μητέρες τοξικομανείς, οικογένειες, εφήβους, μετανάστες, άτομα «διπλής διάγνωσης» και άτομα που αντιμετωπίζουν ζητήματα διατροφικών διαταραχών και προβληματικής χρήσης διαδικτύου.

Χαιρετισμό στη συναυλία, θα απευθύνει η  Κατερίνα Μάτσα -  Ψυχίατρος, Επιστημονικά υπεύθυνη του 18 ΑΝΩ .
Τεχνόπολις: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, info@athens-technopolis.grhttp://www.technopolis-athens.com/
Ώρα προσέλευσης : 20: 00
Ελεύθερη Είσοδος
Ημερομηνία:
Τρι, 19/06/2012 - 20:00 - 23:55


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.