Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Λόγω απεργίας των εργαζόμενων στην Αυτοδιοίκηση παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην βγάζουν απορρίμματα στους κάδους.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Λόγω απεργίας των εργαζόμενων στην Αυτοδιοίκηση παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην βγάζουν απορρίμματα στους κάδους.

Ανακοίνωση από τον Δήμος Αγίων Αναργύρων -Καματερού
Λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στην Αυτοδιοίκηση από το Σάββατο και συμμετοχής τους στην πανεργατική απεργία Τρίτη-Τετάρτη, υπάρχουν δυσκολίες στην αποκομμιδή των απορριμμάτων. Ο ¨Δημος ζητά την κατανόηση των κατοίκων και παρακαλεί όσο είναι δυνατόν να μην σωρρεύονται απορρίμματα στους κάδους για λόγους δημόσιας υγείας.


Ανακοίνωση από τον Δήμο Πετρούπολης
Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους.
    Σας ενημερώνουμε οτι οι εργαζόμενοι στους Δήμους και τη χωματερή της Φυλής, βρίσκονται σε κινητοποιήσεις ενάντια στα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα που πρόκειται να ψηφιστούν απο τη Βουλή.
    Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πετρούπολης συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις αυτές, προχωρώντας σε συμβολικές καταλήψεις των δημοτικών κτιρίων και ενημέρωση των πολιτών για τα αιτήματά τους, και με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης παίρνουν μέρος στη 48ωρη απεργία που έχουν κυρήξει ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ - ΠΟΕ.ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙς 6 & 7 Νοέμβρη.
    Για το λόγο αυτό και επειδή οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές, παρακαλούμε μήν κατεβάζετε σκουπίδια στους κάδους.
    Σήμερα Δευτέρα, οι δράσεις Πολιτισμού και Αθλητισμού θα πραγματοποιηθούν κανονικά μετά τις 3.00 το μεσημέρι.

Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.