Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανακοίνωση του Δήμου Ιλίου σχετικά με την εξαφάνιση ανήλικης στο Ίλιον
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση του Δήμου Ιλίου σχετικά με την εξαφάνιση ανήλικης στο Ίλιον

Η ανακοίνωση του Δήμου :
Εξαφάνιση Αλλοδαπής Ανήλικης
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την εξαφάνιση της ανήλικης Γουαζάν (επ.) Χούντα (ον.). Η ανήλικη (καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, 17 κιλά, 1,10 ύψος, φορούσε ροζ φόρεμα, άσπρα πέδιλα) εξαφανίστηκε από την περιοχή Παλατιανή στο Ίλιον, στην Αθήνα.

Σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, μπορεί να απευθυνθεί στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 11600.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Δήμου Ιλίου σε pdf

Δείτε εδώ το Έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής (pdf)


6-9-2013 Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 5χρονης Χουντά Γουαζάν, που είχε εξαφανιστεί στις 30 Αυγούστου από το Ίλιον

Ο εθελοντικός οργανισμός ΅ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ΅ ανήρτησε στο Τwitter την είδηση ότι η οικογένεια της μικρής από τη Συρία έστειλε πληροφορίες για την τύχη της. «Δεχθήκαμε πληροφορίες απ' την οικογένεια της μικρής Χούντα Γουαζάν. Είναι καλά. Βρίσκεται με τον πατέρα της στη Σουηδία», έγραψαν οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου του Παιδιού.
Δείτε την ανάρτηση στο Twitter στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://twitter.com/intent/user?original_referer=http%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F308127%2Fvrethike-sti-souidia-i-5hroni-gouazan%2F&screen_name=hamogelo&tw_i=375565864793149440&tw_p=tweetembed

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.