Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Κορυδαλλού: Αποκριάτικο ξεφάντωμα & Κούλουμα σε Δημαρχείο και Σινέ Παράδεισος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Κορυδαλλού: Αποκριάτικο ξεφάντωμα & Κούλουμα σε Δημαρχείο και Σινέ Παράδεισος

Οι Αποκριές ήρθαν και ο Δήμος Κορυδαλλού διοργανώνει τα τελευταία Σαββατοκύριακα και την Καθαρά Δευτέρα εκδηλώσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.
Στις 14 και 15 Φεβρουαρίου ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα περιμένει τα παιδιά, από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου Κορυδαλλού για να παίξουν με την ψυχή τους στα φουσκωτά και να πειραματιστούν υπό την επίβλεψη ειδικών εμψυχωτών σε διαδραστικά και θεατρικά παιχνίδια. Δεν θα λείπει βέβαια και το αγαπημένο face painting, όπως και το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Ευπρόσδεκτες όλες οι ηλικίες με τις αποκριάτικες στολές. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Στις 21 και 22 Φεβρουαρίου, από τις 3 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ, ο Σινέ Παράδεισος θα είναι ανοιχτός για τους δημότες του Δήμου Κορυδαλλού με ελεύθερη είσοδο για όλους. Στην χειμερινή αίθουσα θα προβληθούν ταινίες για μικρούς και μεγάλους, ενώ στους χώρους του κινηματογράφου θα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο πάρτι με ποικίλες δραστηριότητες,  όπως Zumba (οικογενειακή και παιδική), διαγωνισμός χορού, καραόκε, θεατρικό παιχνίδι κ.α. Παράλληλα θα υπάρχουν εργαστήρια Face Painting και μπαλονοκα-τασκευές. Οι ταινίες που θα προβληθούν με ελεύθερη είσοδο είναι:
Σάββατο
15.00 ΓΑΤΟΣ ΣΠΙΡΟΥΝΑΤΟΣ (παιδική)
17.00 ΚΡΟΥΝΤΣ (παιδική)
19.00 EPIC ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (παιδική)
21.00 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (άνω των 13 ετών)
Κυριακή
11.00 TURBO (παιδική)
13.00/15.00 ΓΑΤΟΣ ΣΠΙΡΟΥΝΑΤΟΣ (παιδική)
17.00 ΚΡΟΥΝΤΣ (παιδική)
19.00 EPIC ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (παιδική)
21.00 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (άνω των 13 ετών).



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.