Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανθοκομική Έκθεση
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ανθοκομική Έκθεση

Ο Δήμος Αιγάλεω θα πραγματοποιήσει και φέτος, στο φιλόξενο χώρο του Άλσους Αιγάλεω (πρώην Μπαρουτάδικο) την Ανθοκομική Έκθεση.
Στη σημαντική αυτή εστία πρασίνου για το Δήμο μας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ποικιλία ανθόφυτων, θάμνων και δέντρων, θα τους δοθούν χρήσιμες συμβουλές από τους γεωπόνους του Δήμου και θα μπορέσουν να προμηθευτούν φυτά από τους εκθέτες φυτοπαραγωγούς.
Με μήνυμα, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίρμπας, καλεί όλες και όλους να επισκεφθούν την 13η Ανθοκομική Έκθεση,
απολαμβάνοντας ταυτόχρονα στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μέσα σ’ αυτό το σπουδαίο πνεύμονα πρασίνου για τους Αιγαλιώτες, που αναμφίβολα συνδέεται άμεσα με τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μας.
Στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης και συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Άλσος με τους μαθητές της πόλης μας.

Διάρκεια έκθεσης: 22 Μαίου – 7 Ιουνίου
 Καθημερινά από τις 10:00 έως 22:00

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24/5/2015 και ώρα 20:00

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.