Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Ιλίου : Σινέ Αστέρι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Δήμος Ιλίου : Σινέ Αστέρι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Δωρεάν θερινός κινηματογράφος στον Δήμο Ιλίου
Ο Δήμος Ιλίου προσφέρει και φέτος προβολές με ελεύθερη είσοδο στο Θερινό Κινηματογράφο Σινέ «Αστέρι», παρέχοντας μία ακόμη εναλλακτική διέξοδο στο καλοκαιρινό σκηνικό της πόλης, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες. 
Από Δευτέρα έως και Τετάρτη το Σινέ «Αστέρι» ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει το κινηματογραφόφιλο κοινό έως και τις 2 Σεπτεμβρίου 2015 να περάσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές σε ένα δροσερό περιβάλλον, στη συμβολή των οδών Φιλοκτήτου και Νέστορος, απολαμβάνοντας τη μαγεία της 7ης τέχνης
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ) 2015

ΔΕΥΤΕΡΑ 20ΙΟΥΛΙΟΥ Έως ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ  2015
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  21:00
Μεταγλωττισμένο Παιδικό
2013- Διάρκεια 85'
Ο μικρός κι εγκαταλελειμμένος από τους ιδιοκτήτες του γάτος Θάντερ αναζητά καταφύγιο στη γεμάτη ρομποτάκια και μηχανοκίνητα παιχνίδια έπαυλη του γερο-εφευρέτη Λορέντζο. Εκείνος τον καλοδέχεται, όχι όμως και ο λαγός Τζακ με την ποντικίνα  Μάγκι που συνωμοτούν εναντίον του, ακόμη και όταν ο πονηρός ανιψιός του Λορέντζο σχεδιάζει να στείλει τον θείο του σε γηροκομείο και να οικειοποιηθεί την περιουσία του.

 71
Στο ταραγμένο Μπέλφαστ του 1971 ένας νεαρός Βρετανός στρατιώτης βρίσκεται άοπλος και αποκλεισμένος στην καθολική, ελεγχόμενη από τον IRA περιοχή της πόλης. Καταδιωκόμενος από τους Ιρλανδούς μαχητές, προσπαθεί να επιστρέψει στη μονάδα του.
 ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  23:00
2014- Διάρκεια 99'

ΔΕΥΤΕΡΑ 2710ΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ
ZARAFA
 Μεταγλωττισμένο Παιδικό 
2012 - Διάρκεια 78'
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 21 :00
Ένας γέρος  Αφρικανός αφηγείται σε μα παρέα παιδιών την ιστορία του  δωδεκάχρονου Μακί και της καμηλοπάρδαλης Ζαράφα από τις ερήμους της Αφρικής  μέχριι την  πολιορκημένη από τους  Τούρκους  Αλεξάνδρεια, , τη Μασσαλία  και το Παρίσι των  αρχών του 19ου αιώνα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ '

Δραματική  Κομεντί
2014 - Διάρκεια 112'
 ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 23:00
Ένας  67χρονος  θεατρικός ηθοποιός αντιμετωπίζει μα ισχυρή καλλιτεχνική και υπαρξιακή κρίση. Αποσύρεται από την  υποκριτική και κάνει σχέση με μα πολύ νεότερή του, σεξουαλικά μπερδεμένη καπέλο, κάτι που θα τον αποπροσανατολίσει ακόμη περισσότερο.

ΔΕΥΤΕ ΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
ΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

Όταν ο Σον, ένα έξυπνο και άτακτο πρόβατο, αποφασίζει να πάρει μια μέρα ρεπό από το βαρετό καθημερινό πρόγραμμά του, Θα καταλήξει μαζί με το υπόλοιπο κοπάδι, το τσοπανόσκυλο Μπίτζερ και τοv αγρότη-ιδιοκτήτη  τους , στην χαοτική  Μεγάλη Πόλη, ζώντας μια επικίνδυνη απίστευτη  περιπέτεια.
Μεταγλωττισμένο Παιδικό
2015- Διάρκεια 85' !
 ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2015
ΝΟΝ STOP

Ο Μπιλ Μαρκs, ένας ψυχολογικά ασταθής και αλκοολικός αερονόμος, αρχίζει να λαμβάνει κατά τη διάρκεια μια υπερατλαντικής πτήσης απειλητικά μηνύματα στο κινητό του που του ζητούν να μεταφέρει 150 εκατομμύρια δολάρια σε ένα λογαριασμό, αλλιώς κάθε 20 λεπτά θα δολοφονείται και ένας επιβάτης.
Περιπέτεια
2014 - Διάρκεια 106'
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 23:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
ΤΕΡΑΤΟΚΟΥΤΑΚΙΑ

Πεπεισμένοι πως τα Τερατοκουτάκια, τα ασχημούλικα και σκανδαλιάρικα πλάσματα που ζουν κάτω από τη γη, σκοτώνουν μωρά, οι κάτοικοι τη πόλης ,  αναθέτουν σε έναν ανελέητο Εξολοθρευτή να τα βγάλει οριστικά από τη μέση. Ανάμεσα στα Τερατοκουτάκια όμως  ζει και ένα ορφανό παιδί, ο Αυγάς, ο οποίος αναλαμβάνει να υπερασπιστεί του φίλους του και να μάθει στου ανθρώπους την αλήθεια.
Μεταγλωττισμένο Παιδικό
2014 - Διάρκεια 96'
'ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 21:00

ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ
Ο "Ερικ, ένας βίαιος, απροσάρμοστος νεαρός, μεταφέρεται σε φυλακή ενηλίκων. Ανάμεσα στου τροφίμους βρίσκεται και ο πατέρας του, τον οποίο έχει να δει από πέντε χρόνων. Εκείνος, όντας μέσα στα κόλπα, προσπαθεί να τον προστατέψει, αλλά ο 'Ερικ αγωνίζεται να επιβληθεί σε συγκρατούμενους και φύλακες με του δικούς του όρους.
Δραματική
2013 - Διάρκεια 106'
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 23:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
BARBIE, Η ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
Μετά το φιλί μιας μαγικής πεταλούδας, η πριγκίπισσα Κάρα αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις, οι οποίες θα τη βοηθήσουν να υπερασπιστεί το βασίλειό της από τι ανατρεπτικές διαθέσεις ενός δολοπλόκου βαρόνου.
Μεταγλωττισμένο Παιδικό
2015 - Διάρκεια 70'
'ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 21:00

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ
Στις αρχές της δεκαετίας του '80, ο βετεράνος αξιωματικός 'Ερικ Λόμαξ γνωρίζει και παντρεύεται τη νοσοκόμα Πάτι. Πολύ γρήγορα, όμως, τα ανοιχτά τραύματα που έχει αφήσει πίσω της η αιχμαλωσία του στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου θα γίνουν εμφανή. Στην προσπάθειά της να βρει μια λύση, η σύζυγος του θα ανακαλύψει ότι ο βασανιστής του είναι ακόμη ζωντανός, σε ένα βιογραφικό δράμα που θα αποτύχει να φτάσει στο βάθος του ατομικού/συλλογικού δράματος. Εξαιρετική η ερμηνευτική παρουσία του Κόλιν Φερθ.
Δραματική
2013 - Διάρκεια 1 16`
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 23:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ

Με φόντο του δυσοίωνους βάλτους του Γουαδαλκιβίρ, ένα υποβλητικό αστυνομικό θρίλερ με ασφυκτική ένταση και πολιτικοκοινωνικές προεκτάσεις, αφού εκτυλίσσεται σε μια ταραγμένη περίοδο της Ισπανίας, όταν η χώρα προσπαθούσε να μεταβεί από τη δικτατορία του Φράνκο στη δημοκρατία. Σκληρός ρεαλισμός, πνιγηρή ατμόσφαιρα, υποδόριο σασπένς, ανατροπές, αλλά και μια πινακοθήκη από καλογραμμένους  χαρακτήρες, συνθέτουν την καλύτερη Ισπανική ταινία της χρονιάς που απέσπασε 10 Premios Goγά®, μεταξύ των οποίων Καλύτερος Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερου Σεναρίου
θρίλερ
14 - Διάρκεια 105'
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:00 & 23:00

ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ 


ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015
ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ: ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ

Εκμεταλλευόμενοι τη μυστική συνταγή του καβουροπάτι, το φαστφουντάδικο του κύριου Καβούρη κάνει χρυσές  δουλειές στον Βυθό του Μπικίνι. Όταν όμως ο ραδιούργος Πλαγκτόν επιχειρήσει να κλέψει τη συνταγή και εκείνη χαθεί, ο Μπομπ Σφουγγαράκης  θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο για να σώσει τον υποβρύχιο κόσμο του, στον οποίο κυριαρχεί πλέον το χάος και η (αυτο)καταστροφή.
Μεταγλωττισμένο Παιδικό
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 20:30
2015 - Διάρκεια 93'
ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015
ΤΟ ΜΠΛΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

Ένα εντυπωσιακό και ιμπρεσιονιστικό ρομαντικό Θρίλερ που συμμετείχε στο Ένα Κάποιο Βλέμμα στο Φεστιβάλ Καννών 2014 και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από το Γαλλικό τύπο. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, κρυφά ερωτευμένοι, μόνοι σε ένα δωμάτιο κάνουν έρωτα. Θέλουν ο ένας τον άλλο, ποθούν ο ένας τον άλλο. Ανταλλάσσουν μερικά αθώα λόγια μετά το σεξ. Τουλάχιστον, αυτό φαίνεται να πιστεύει ο άνδρα. Τώρα η αστυνομία τον ερευνά. Για ποιόν όμως λόγο κατηγορείται;
Ο Ματιέ Αμαλρίκ, μετά το Βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών για το "Τουρνέ στο Παρίσι", και τη συγκλονιστική του παρουσία στην "Αφροδίτη με τη Γούνα", του Ρομάν Παλάνσκι, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη διασκευή τπ ομώνυμης  νουβέλας του Ζωρζ Σιμενόν.
θρίλερ
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 23:00
2014 - Διάρκεια 76'

ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δείτε εδώ όλο το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών του Θερινού Κινηματογράφου ΣΙΝΕ ΑΣΤΕΡΙ (pdf)








   


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.