Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρωινά Κυριακής στο Μουσείο Ορυκτολογίας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Πρωινά Κυριακής στο Μουσείο Ορυκτολογίας

Δείτε εδώ το πρόγραμμα για τις Κυριακές 3, 10 και 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
Πρωινά Κυριακής στο Μουσείο ΟρυκτολογίαςΣας ενημερώνουμε ότι το Μουσείο Ορυκτολογίας και Πετρολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά την εκδήλωση "Πρωινά Κυριακής στο Μουσείο Ορυκτολογίας".
Το Μουσείο θα είναι ανοιχτό τις δύο τελευταίες Κυριακές του Νοεμβρίου και τις δύο πρώτες του Δεκέμβρη (22 και 29/11 και 6 και 13/12) και θα προσφέρει τη δυνατότητα σε επισκέπτες κάθε ηλικίας να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο των ορυκτών, να ξεναγηθούν στο χώρο, να παρακολουθήσουν διαλέξεις και να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια. 

Με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, διαλέξεις και ξεναγήσεις για όλη την οικογένεια, θα αποκαλυφθούν η ομορφιά των πολύτιμων λίθων, η ιδιαιτερότητα των μετεωριτών, η μοναδικότητα των φθοριζόντων ορυκτών, η ιστορία του Λαυρίου κ.ά.

Με διαδραστικά παιχνίδια, οι μικροί μας φίλοι επισκέπτες, θα συμμετάσχουν σε ένα πανηγύρι ανακαλύψεων και περιπέτειας. Θα πειραματισθούν με τις ιδιότητες των κρυστάλλων, θα ανακαλύψουν την άγρια ομορφιά των ηφαιστείων και θα νιώσουν τον πυρετό του χρυσού όπως οι πρώτοι χρυσοθήρες, ψάχνοντας στην άμμο για να βρουν τους κρυστάλλους που θα πάρουν μαζί τους.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη χρονιά η «Έκθεση Ελλήνων Συλλεκτών Ορυκτών», με συλλογές ορυκτών από όλο τον κόσμο.
Το επιστημονικό επιτελείο του Μουσείου οργανώνει το διαδραστικό και εκπαιδευτικό υπόβαθρο αυτής της εκδήλωσης.
Γενική είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ
Συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες: ΔΩΡΕΑΝ
Το Μουσείο Ορυκτολογίας & Πετρολογίας, βρίσκεται στο ισόγειο του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, είσοδος από τη κεντρική πύλη επί της οδού Ούλωφ Πάλμε.
Επικοινωνία :
τηλ. 210-7274112, 7274180, 7274124

Δείτε εδώ το πρόγραμμα για τις Κυριακές 3, 10 και 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016









Προμηθευτείτε το Ακατέργαστο βιολογικό λάδι καρύδας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (κλικ εδώ)   




Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.