Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν αγγειολογικές εξετάσεις για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Δωρεάν αγγειολογικές εξετάσεις για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Στο πλαίσιο των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου Περιστερίου, ξεκινά μια ακόμη κοινωνική δράση στην υγεία για τους άπορους, άνεργους, ανασφάλιστους και ανήμπορους πολίτες.
Συνέντευξη Τύπου στις 22 Μαρτίου 2016 στο Δημαρχείο, παραχώρησαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας Γιώργος Μπεκιάρης, η Δημοτική Σύμβουλος
και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ξένη Κορόγιαννη και ο Περιστεριώτης Αγγειοχειρουργός Φώτης Μαρκάτης, ο οποίος θα προσφέρει εθελοντικά τις ιατρικές τους υπηρεσίες.
Οι πολίτες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να προβούν δωρεάν σε Triplex καρωτίδων για καρωτιδιακή νόσο, Triplex κοιλιακής αορτής για ανευρισματική νόσο και Triplex κάτω άκρων για διάγνωση διαβητικού ποδιού.
Ο κ. Μαρκάτης αρκέστηκε να τονίσει ότι: "Με μεγάλη χαρά συμμετέχω στις σημαντικές κοινωνικές δράσεις του Δήμου Περιστερίου και στην προσπάθεια του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, προκειμένου να σταθούμε δίπλα και να καλύψουμε ανάγκες συμπολιτών μας. Όλοι μας μέσω της κοινωνικής προσφοράς μπορούμε να βοηθήσουμε".
Τόσο ο κ. Μπεκιάρης, όσο και η κα. Κορόγιαννη επεσήμαναν ότι οι ευαισθησία των ιατρών της πόλης μας είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδη και εθελοντικά προσφέρουν υπηρεσίες υγείας σε όσους πολίτες πραγματικά έχουν ανάγκη.
Οι δικαιούχοι θα προγραμματίζουν τα ραντεβού τους μέσω του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 14:00, στα τηλέφωνα 210-5701562 και 210-5701671.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.