Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Πετρούπολης: ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ και Καλοκαιρινοί Παιδότοποι 2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Δήμος Πετρούπολης: ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ και Καλοκαιρινοί Παιδότοποι 2016

ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ 2016 
Ξεκινούν σε λίγες μέρες οι «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ», που διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πετρούπολης.
H πρωτοβουλία μας αυτή πραγματοποιείται με σκοπό τα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και ταυτόχρονα να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να  καλύψουν αυτή την ανάγκη μέχρι την ανάπαυλα του καλοκαιριού.
Στόχος μας, είναι η επαφή των παιδιών με κάποια βασικά αθλήματα, η ανάπτυξη και καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς συναγωνισμού, καθώς και η ανάδειξη και διάδοση της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, γεμάτο με παιχνίδια κοινωνικοποίησης και ομαδικού πνεύματος, μέσω της άσκησης και ταυτόχρονα της υγιούς απασχόλησης.
Απευθύνεται σε παιδιά της Πετρούπολης που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως και το 2010, και θα λειτουργήσει σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, με κέντρο το κλειστό γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς», από 08:00πμ έως 14:00μμ.
Ενημερωθείτε απο το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.
Δείτε την απαραίτητη αίτηση εγγραφής.

 Καλοκαιρινοί Παιδότοποι 2016 
Ο Δήμος Πετρούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, συνεχίζει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τη λειτουργία των Καλοκαιρινών Παιδότοπων, σε μια προσπάθεια να προσφέρει πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά, με σεβασμό στις ανάγκες τους για παιχνίδι, δημιουργική έκφραση και επικοινωνία.
Ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι οικογένειες της Πετρούπολης, η Δημοτική αρχή στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός προσφέροντας  το πρόγραμμα αυτό δωρεάν.

Ενημερωθείτε απο το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.
Δείτε την απαραίτητη αίτηση εγγραφής.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.