Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αιγάλεω : ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΕΑ) ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Δήμος Αιγάλεω : ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΕΑ) ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ


ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
 1. Να έχετε υποβάλει ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟ 2015. Αν επισκεφθείτε την Κοινωνική Υπηρεσία Θα πρέπει να προσκομίσετε Εκκαθαριστικό ή το 'Εντυπο Ε1 δήλωσης έτους 2015
2. ΑΜΚΑ του αιτούντος και όλων των μελών του νοικοκυριού
3. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του αιτούντος και όλων των μελών του νοικοκυριού
4. ΑΦΜ του αιτούντος και όλων των μελών του νοικοκυριού
 5. Τραπεζικός Λογαριασμός. Χρειάζεται το ΙΒΑΝ (ο αριθμός που αναφέρεται πάνω στο βιβλιάριο) του αιτούντος. 6. Επιπρόσθετα, αν κάνετε την αίτηση στα ΚΕΠ χρειάζεστε και το ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ υπογεγραμμένο από όλα τα ενήλικα μέλη της οικογένειας και τα φιλοξενούμενα με Θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους (βρίσκεται στον ιστότοπο www.keaprogram.gr ή χορηγείται από την Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω).
ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1. 'Όσοι έχουν εισόδημα για το προηγούμενο εξάμηνο μεγαλύτερο από
• 'Ενα άτομο 1.200€
• Δύο ενήλικες ή μονογονεϊκή με ένα ανήλικο 1.800€
• Δύο ενήλικες με ένα ανήλικο 2.100€
• Δύο ενήλικες με δύο ανήλικα 2.400€
• Τρεις ενήλικες και ένα ανήλικο ή δύο ενήλικες και τρία ανήλικα 2.700€
2. Άτομα που φιλοξενούνται ή περιθάλπονται σε Μονάδες Κλειστής Φροντίδας ή σε Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ή σε Κοινωνικούς Ξενώνες Αστέγων.
3. Άτομα που φιλοξενούνται σε Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (οικοτροφεία, ξενώνες κ.λπ.) ή είναι δικαιούχοι του Προγράμματος Προστατευμένων Διαμερισμάτων του α ρ. 9 του Ν.2716/99.
4. Άτομα ή οικογένειες που είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη» για όσο διάστημα διαρκεί η υλοποίηση του προγράμματος.
ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ
1. Στο σπίτι σας με τους κωδικούς του ΤΑΧΙ5 ΝΕΤ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.keaprogram.gr (ευκολότερη και γρηγορότερη υποβολή)
2. Στο Κ.Ε.Π. του Δήμου μας (Ελλησπόντου 7). Θα πρέπει να προσκομίσετε όλα τα απαραίτητα για την αίτηση που αναφέρονται παραπάνω.
3. Στην περίπτωση που φιλοξενείτε άτομο ή στην περίπτωση που προκύπτει διαφορά μεταξύ των δηλωθέντων στοιχείων και των διασταυρώσεων αποκλειστικά στη Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (1ος όροφος Ελλησπόντου 7).
4. Αίτηση δεν μπορούν να υποβάλουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά αυτοί που τους φιλοξενούν.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.