Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πίνακες αξιολόγησης και μοριοδότησης αιτήσεων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου για το σχολικό έτος 2016 – 2017 μετά τις ενστάσεις
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Πίνακες αξιολόγησης και μοριοδότησης αιτήσεων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου για το σχολικό έτος 2016 – 2017 μετά τις ενστάσεις

Ο Δήμος Ιλίου ανακοίνωσε  τα αποτελέσματα - πίνακες αξιολόγησης και μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου για το σχολικό έτος 2016 – 2017, μετά την αξιολόγηση των ενστάσεων, σύμφωνα με το 33216/22.07.2016 Πρακτικό της Αρμόδιας Επιτροπής.
Οι οριστικοί πίνακες εγγραφών – επανεγγραφών θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, περιόδου 2016 – 2017» της Ε.Ε.Τ.Α.Α., η οποία είναι ο διαχειριστικός φορέας του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.