Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Φιλοσοφικής Ημερίδας με Θέμα:
"Η Θεσμοφόρος Δήμητρα: Η Βούληση ως Ακρογωνιαίος  Λίθος της Ανάπτυξης των Θεσμών"

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία 'Ελευσίνια Μυστήρια", συνεχίζει και διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά Ημερίδα που Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι εργασίες της νέας Ημερίδας Θα εστιαστούν στην εξέταση της δυναμικής και του ρόλου της ατομικής και της συλλογικής βούλησης ως ακρογωνιαίου λίθου του οικοδομήματος των θεσμών, σε πολλαπλά επίπεδα (ατομικό, οικογενειακό, κοινωνικό, πολιτικό, ψυχολογικό κ.λπ.).
Η Εταιρεία μας, πιστεύοντας στο πλουραλισμό, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όσα άτομα ή φορείς επιθυμούν να συμμετάσχουν με ομιλίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τη διεύθυνση: eleusinianmysteries.org@gmail.com
Υπό την αιγίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης τον Δήμου Περιστερίου


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.