Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ενημέρωση για δωρεάν έκδοση Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ενημέρωση για δωρεάν έκδοση Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ)

Ο Δήμος Κορυδαλλού με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του Δήμου ενημερώνει τους  ενδιαφερόμενους  γονείς , ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς,  ότι μετά από επικοινωνία των Κοινωνικών Υπηρεσιών  Δήμου με τους κάτωθι φορείς της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου, γνωστοποιείται ότι μπορούν να απευθύνονται σ’ αυτές- προσκομίζοντας απαραίτητα τον Α.Μ.Κ.Α του παιδιού και το Βιβλιάριο Υγείας - για την δωρεάν χορήγηση του Α.Δ.Υ.Μ με την εξής ανά φορέα διαδικασία:
• ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ» (Δωδεκανήσου 1, Αγία Βαρβάρα)
Τμήμα Παιδιατρικό Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, καθημερινά χωρίς ραντεβού 9:00-14:00, τηλ: 213 20 73008.
• ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» (Ικονίου 150, Νίκαια) Τμήμα Παιδιατρικό- Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, με ραντεβού μέσω του 1535.
• ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ (Καραολή και Δημητρίου 39 & Ηρώων Πολυ-τεχνείου 19, Πειραιάς), με ραντεβού στο 210 4124707.
• Π.Ε.Δ.Υ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μούγλων 21) & Π.Ε.Δ.Υ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Ταξιαρχών 34-36), με ραντεβού μέσω των υφιστάμενων πενταψήφιων αριθμών που εξυπηρετούν το Π.Ε.Δ.Υ.
Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή και το Βιβλιάριο Υγείας του παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια, είναι μεταξύ των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την εγγραφή των μαθητών στο νηπιαγωγείο και στην Α’ τάξη του δημοτικού σχολείου.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.