Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση «Τα παιδιά γιορτάζουν τη Δημοκρατία!» στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Έκθεση «Τα παιδιά γιορτάζουν τη Δημοκρατία!» στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό

Την έκθεση με θέμα «Τα παιδιά γιορτάζουν τη Δημοκρατία!» εγκαινιάζει την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό. Στην έκθεση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Athens Democracy Forum θα χαιρετήσουν οι:
Annika Savill, πρόεδρος Ταμείου για τη Δημοκρατία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών
Stephen Dunbar Johnson, πρόεδρος International Νew Υork Τimes
 Christophe Chantepy, πρέσβης της Γαλλίας στην Αθήνα
 Jørn E. Gjelstad, πρέσβης της Νορβηγίας στην Αθήνα
John Kittmer, πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα
Το Athens Democracy Forum πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά από τις 13 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, από τους New York Times, σε συνεργασία με το δήμο Αθηναίων, το Ταμείο για τη Δημοκρατία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και την εφημερίδα Καθημερινή.
Περιλαμβάνει εκδηλώσεις και δράσεις αφιερωμένες στη Δημοκρατία που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα και πλήθος φορέων.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των δράσεων
Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό, Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι
Ώρα: 18.00

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.