Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Με συναυλία ξεκινά τη νέα χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Με συναυλία ξεκινά τη νέα χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, ώρα 7.00 μ.μ., Πνευματικό Κέντρο- αίθουσα Πλειάδες
Την πρώτη του συναυλία για τη νέα χρονιά διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού την ερχόμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, ώρα 7.00 μ., παρουσιάζοντας στο κοινό ένα πλούσιο πρόγραμμα έργων από την προκλασική ως τη σύγχρονη εποχή.

  • Συμμετέχουν μαθητές των τάξεων του βιολιού, της κιθάρας, 
  • το Σύνολο Κιθαριστών υπό τη διεύθυνση του Νίκου Χατζηελευθερίου 
  • και το Σύνολο Παραδοσιακών Οργάνων με διεύθυνση του Μιράν Τσαλικιάν. 
Ο νέος πτυχιούχος κιθαριστής του Ωδείου Μαξ Παυλάκης θα παρουσιάσει επίσης τη σύνθεσή του "Mind extract". Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Στόχοι του Ωδείου είναι η ποιότητα καθώς και η χαρά της συμμετοχής στον κόσμο της μουσικής, αλλά και η προσφορά μουσικών σπουδών με υψηλή ποιότητα και ευρύ φάσμα επιλογών. Υπάγεται στον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού.
 Ως αναγνωρισμένο από το κράτος Ωδείο παρέχει τίτλους σπουδών (πτυχία και διπλώματα) και πιστοποίηση σπουδών. Όπως πάντοτε, διδάσκουν γνωστοί και καταξιωμένοι καθηγητές, εξαίρετοι μουσικοί με μεγάλη εκπαιδευτική προσφορά και καλλιτεχνική δρα-στηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διδάσκονται όλα τα είδη οργάνων - έγχορδα, πνευστά, κρουστά, πιάνο και πληκτροφόρα - τραγούδι, θεωρητικά, μουσικά σύνολα, μοντέρνα όργανα και σύνολα, παραδοσιακά όργανα, μουσικοκινητική αγωγή (για μικρά παιδιά).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.