Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 8ο Φεστιβάλ μελιού & προϊόντων μέλισσας - Μια μεγάλη επιτυχημένη έκθεση
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

8ο Φεστιβάλ μελιού & προϊόντων μέλισσας - Μια μεγάλη επιτυχημένη έκθεση

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας και έναν άριστο τρόπος για την προβολή του Ελληνικού μελιού τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό, που κατακλύζουν κάθε χρόνο τους χώρους της έκθεσης.
Ψήφος εμπιστοσύνης στο Φεστιβάλ από τους καταναλωτές και τους μελισσοκόμους.
Στόχος και του 8ου Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.
Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 2016
Η Έκθεση που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τον τόπο συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης όλων των εμπλεκόμενων στον μελισσοκομικό τομέα και όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον τομέα της παραγωγής, των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νέας νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής και της ασφάλειας του μελιού και των λοιπών προϊόντων κυψέλης θα καλύψει σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες των επιχειρηματιών του χώρου καθώς είναι ο ιδανικός τόπος προβολής προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών του Μελιού και των Προϊόντων του.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
Εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού
Επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων μέλισσας
Επιχειρήσεις παραγωγής και επεξεργασίας κεριού
Εταιρίες κατασκευής ή αντιπροσώπευσης μελισσοκομικού εξοπλισμού
Εταιρίες κατασκευής ή αντιπροσώπευσης εξοπλισμού συσκευασίας και τυποποίησης
Εταιρίες και συνεταιρισμοί με βασική παραγωγή το μέλι και τα προϊόντα κυψέλης
Επιχειρήσεις παραγωγής βιολογικού μελιού
Δήμοι με σημαντική παραγωγή μελισσοκομικών Προϊόντων
Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, Επιμελητήρια, Δημόσιοι οργανισμοί

Τόπος: ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ
Ημερομηνίες και ωράριο λειτουργίας
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 4μμ– 9μμ
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 10πμ – 9μμ
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 10πμ – 9μμ
Γενική είσοδος 2€, παιδιά έως 12 ετών και ΑΜΕΑ δωρεάν.

Πρόσβαση στην έκθεση
Τρόποι Μετάβασης στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
Τομεγάλο πλεονέκτημα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είναι η θέση που έχει και οι άπειρες οδικές προσβάσεις προς αυτό.
Με αυτοκίνητο: ερχόμενος κάποιος από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Αθηνών δεν χρειάζεται να λοξοδρομήσει καθόλου φτάνει μέσα στους χώρους στάθμευσης του Σταδίου. Ερχόμενος από το λιμάνι του Πειραιά περνάει έξω από το Στάδιο.  Ερχόμενος από το αεροδρόμιο και ακολουθώντας την Αττική Οδό και την Εθνική οδό φτάνει ταχύτατα στο Στάδιο.
Με αστικές συγκοινωνίες :. Όλες οι γραμμές που πηγαίνουν από την Αθήνα προς τον Πειραιά κάνουν στάση είτε στην παραλιακή ("Σταθμός ΗΣΑΠ") είτε στην Πειραιώς ("Ελαϊς").
Ο τερματικός σταθμός του τραμ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Στάδιο όπως και ο σταθμός Νέο Φάληρο του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

Περισσότερες πληροφορίες

8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας
 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ
2,3 & 4 Δεκεμβρίου 2016
info@edpa.gr
http://www.greekhoneyfestival.gr/site/

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.