Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδηλώσεις στην Τριλογία την εβδομάδα 5 με 10 Δεκεμβρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Εκδηλώσεις στην Τριλογία την εβδομάδα 5 με 10 Δεκεμβρίου

Με μουσικές πλημμυρίζει από τη Δευτέρα 5 έως το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, η εμβληματική Τριλογία της Αθήνας. Ο δήμος Αθηναίων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να επιστρέψει η αισιοδοξία στην περιοχή και με σύνθημα «Ο πολιτισμός διώχνει το σκοτάδι», διοργανώνει σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πολιτιστικών δράσεων, με ελεύθερη είσοδο για όλους, με σκοπό ο πεζόδρομος της Μασσαλίας να μην είναι πια άδειος, το προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου, οι χώροι γύρω από την Εθνική Βιβλιοθήκη, την Ακαδημία Αθηνών και το Πανεπιστήμιο να αποκτήσουν και πάλι ζωή.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την εβδομάδα 5-10 Δεκεμβρίου 
Δευτέρα 5/12:  Φιλαρμονική του δήμου Αθηναίων στις 11πμ, στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου επί της Ακαδημίας (συντριβάνι)
 Δευτέρα 5/12: Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής στις 12 μετά το μεσημέρι, στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου επί της Ακαδημίας
Τετάρτη 7/12: Μεσογειακή Μπάντα στις 12 μετά το μεσημέρι στο  προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου επί της Ακαδημίας
Παρασκευή 9/12: Φιλαρμονική του δήμου Αθηναίων στις 11 στο Προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου επί της Ακαδημίας
Σάββατο 10/12: Οι Hi Rollers μαζί με τους Jump στις 12πμμ στα Προπύλαια σε ένα μουσικοχορευτικό μεσημέρι βγαλμένο από τις δεκαετίες του ΄40 και του ΄50.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.