Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Φιλανθρωπικό BAZAAR των Παιδικών Σταθμών και στολισμός του «Δέντρο των Ευχών»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Φιλανθρωπικό BAZAAR των Παιδικών Σταθμών και στολισμός του «Δέντρο των Ευχών»

Η Διεύθυνση Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κορυδαλλού και το Τμήμα του 2ου Παιδικού Σταθμού με τη συμπαράσταση των γονέων, διοργανώνει φιλανθρωπικό BAZAAR με έργα των παιδιών, των παιδαγωγών και των γονέων.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τους σκοπούς του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».
Τα έργα θα διατίθενται στον αίθριο χώρο του 2ου Παιδικού Σταθμού (Σολωμού και Χειμάρρας 2-4) στις 16,19, 20 και 21 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα της Χριστουγεννιάτικης εορτής (18:00 – 20:00), οπότε και θα ολοκληρωθεί.



Ανάσα αγάπης για τους  συνανθρώπους μας
Η «Ανάσα Ζωής» & ο Δήμος Κορυδαλλού σας προσκαλούν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου & ώρα 18:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Κορυδαλλού να στολίσουμε όλοι μαζί το «Δέντρο των Ευχών»
Ένα Δέντρο με τις Ευχές και τα 'Όνειρα όλου του κόσμου, γεμάτο Αγάπη και Ειρήνη!
Ελάτε να στείλουμε μαζί τις ευχές μας και ίσως αυτές γίνουν Αστέρια Ελπίδας για όλο τον κόσμο...!
Πρόγραμμα Εκδήλωσης
18:00: Χαιρετισμοί
18:30: Ομιλία με Θέμα: «Και επί Γης Ειρήνη» από την Ιστορικό, πρ. Διευθύντρια Δ/Ο Δ/Β Εκπαίδευσης Πειραιά, κ. Αρχοντία Παπαδοπούλου 19:00: Χριστουγεννιάτικο τραγούδια από την Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού - Στολίζουμε το δέντρο με ευχές.
Η γιορτή θα πλαισιωθεί από μπουφέ με νόστιμα γλυκίσματα.
Τα έσοδα Θσα διατεθούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.