Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 (Δημοι Περιστερίου, Αιγάλεω, Πετρούπολης, Αχαρνών, Χαϊδαρίου, Κορυδαλλού, Αθηναίων)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 (Δημοι Περιστερίου, Αιγάλεω, Πετρούπολης, Αχαρνών, Χαϊδαρίου, Κορυδαλλού, Αθηναίων)

Ο Δήμος Περιστερίου ενημερώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για την προστασία των μαθητών της πόλης, τα σχολεία,
νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.



Δήμος Αιγάλεω : Ανακοίνωση - Λειτουργία Σχολικών Μονάδων Τρίτη 10/1/2017
Λόγω της επιδείνωσης του καιρού και με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Αιγάλεω ενημερώνει ότι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) καθώς και τα Ειδικά Σχολεία, θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Πετρούπολης: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της πόλης την Τρίτη 10.01.2017.(νέο) 
Λόγω επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων και με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των παιδιών, τα σχολεία της πόλης (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 10.01.2017

Δήμος Αχαρνών: Δεν θα λειτουργήσουν τα Σχολεία του Δήμου Αχαρνών αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
Λόγω της επιδείνωσης του καιρικών συνθηκών, της χιονόπτωσης, των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες, και μετά από ελέγχους που διενήργησε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αχαρνών, αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 δεν θα λειτουργήσουν όλα τα  σχολεία του Δήμου Αχαρνών.

Δήμος Χαϊδαρίου: Σύμφωνα με ΝΕΑ ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, την Τρίτη 10.01.2017 αναμένεται να επικρατήσουν συνθήκες ισχυρού παγετού.
Για λόγους πρόληψης και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αποφασίσθηκε για την Τρίτη 10.01.2017 όλα τα σχολεία της πόλης, (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ.
Για περαιτέρω ενημέρωση οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2105818860, 2132047215-6-7, 2132047200 και στην ιστοσελίδα του Δήμου ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Δήμος Κορυδαλλού, ανακοίνωση για την λειτουργία των Σχολείων λόγω της κλιμακούμενης κακοκαιρίας
Λόγω της κλιμάκωσης των δυσμενών καιρικών φαινομένων και κατόπιν εισηγήσεων του Γραφείου Παιδείας, Διευθυντών των Σχολείων και της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού, ο Δήμαρχος αποφάσισε να παραμείνουν αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου κλειστά όλα τα Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Κορυδαλλού.
Κλειστοί επίσης θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στους οποίους όμως θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για να εξυπηρετήσει όσους γονείς αδυνατούν να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι.
Υπενθυμίζουμε ότι στην διάθεση γονέων και εκπαιδευτικών, για πληροφορίες και ενημέρωση, ανοικτό θα παραμείνει από τις 7.00 το πρωί αύριο το Τμήμα Παιδείας του Δήμου, τηλ. επικοινωνίας: 210 4990456 - 457 & 462. 

Δήμος Αθηναίων: Κλειστά τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Αθηναίων λόγω του παγετού και της χιονόπτωσης
Λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες, ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, θα παραμείνουν κλειστά.
Ο μηχανισμός του δήμου Αθηναίων, έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για την προστασία των άστεγων συμπολιτών μας από το ψύχος, ενώ συνεργεία του δήμου Αθηναίων, επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι προσβάσεις στα νοσοκομεία.
Ο δήμος Αθηναίων ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.