Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 21ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

21ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά

Με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου» ξεκινά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου το 21ο  Παζάρι Βιβλίου, στην Πλατεία Κοτζιά, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων, σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ.
Το Παζάρι Βιβλίου που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται σε μία υπαίθρια στεγασμένη θερμαινόμενη εγκατάσταση όπου εκδότες από όλη την Ελλάδα προσφέρουν   πάνω από 8.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.
Το παζάρι λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο είναι επί της οδού Αθηνάς.
Συνδιοργανώνεται από  το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και τη Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) και τελείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  του δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.