Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Athens School Festival : Pink Floyd Tribute Concert στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Athens School Festival : Pink Floyd Tribute Concert στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα

Με μία συναυλία - αφιέρωμα στους Pink Floyd συνεχίζουν τα live τους οι μαθητές του 9ου Athens School Festival το Σάββατο 11 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα».
Στο δεύτερο ακουστικό live της χρονιάς οι μαθητές θα παρουσιάσουν διαχρονικές μελωδίες του σπουδαίου και ιστορικού βρετανικού συγκροτήματος, όπως το The wall, Dark side of the moon,  Meddle, Division bell, Wish you were here, Hey you, Have a cigar και πολλές άλλες.
Τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν στη συναυλία είναι: Nikos Aronis, Spectrum, Joras, Νoodles, Music Virus και Lost Socks.
Το Athens School Festival είναι μία διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο οποίο συμμετέχουν συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, τα οποία σε κάθε συναυλία εντυπωσιάζουν με το ταλέντο, την ενέργεια και τη ζωντάνια τους και ενθουσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές εναλλάσσοντας διαφορετικά είδη μουσικής (έντεχνο, παραδοσιακό, rock, metal, garage, κ.α.).
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»: Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης – Θησείο, τηλ.: 210 34 52 150-Στάση Μετρό: Κεραμεικός
Ώρα:18.30
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.