Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Let’s do it Greece! και φέτος στον Δήμο Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Let’s do it Greece! και φέτος στον Δήμο Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας "Let's do it! Greece!"
Το ραντεβού για το 2017 έχει οριστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου, οπότε χιλιάδες εθελοντές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα συντονιστούν με σκοπό να διαδώσουν το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε όλη τη χώρα.
Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών έχει ήδη δηλώσει τη συμμετοχή του δήμου στο φετινό Let’s do it Greece! και έχει απευθύνει πρόσκληση, προς τα σχολεία, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου Αχαρνών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν. 
Ο Δήμος Αχαρνών με νεότερη ανακοίνωσή του θα γνωστοποιήσει τα σημεία όπου θα γίνουν παρεμβάσεις, καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης στον Δήμο Αχαρνών, με τη συμμετοχή των φορέων και των σχολείων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το Let’s do it Greece! του 2017.
Οι φορείς του Δήμου Αχαρνών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο φετινό Let’s do it Greece! μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών στο τηλέφωνο: 213 2072 423 ή στο email: kathariotitad9@acharnes.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.