Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΜΑΜΑkido- Γυμνάσου μαζί… Μητέρα & παιδί
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΜΑΜΑkido- Γυμνάσου μαζί… Μητέρα & παιδί

Θέλετε να γυμνάζεστε και δεν έχετε χρόνο λόγω του παιδιού σας;  Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων δημιουργεί ένα νέο πρόγραμμα στα Γυμναστήριά του, το MAMAkido και δίνει τη δυνατότητα για κοινή άσκηση στις μητέρες με τα παιδιά τους.
Έτσι, μητέρα & παιδί θα έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν μαζί και να ζήσουν μία ευχάριστη εμπειρία άθλησης μέσω του παιχνιδιού. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στις μητέρες να μυήσουν τα παιδιά τους στην επωφελή ενασχόλησή τους με την άθληση.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών από 3-8 ετών και θα εφαρμόζεται σε δύο ηλικιακές κατηγορίες, βάσει των κινητικών δυνατοτήτων, 3 - 5 & 6 - 8 ετών.
Το αντίτιμο ανέρχεται στα 10€ μηνιαίως, η αρχική εγγραφή είναι 5€, ενώ δίνεται η δυνατότητα στη μητέρα να συμμετέχει τις υπόλοιπες μέρες σε όποιο άλλο πρόγραμμα επιθυμεί.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 Απριλίου στα Γυμναστήρια:
Πετραλώνων ◦ 2103451125 

Λένορμαν ◦ 2105141341
Γκράβας ◦ 2102011437
Κυψέλης ◦ 2108821403
Αγίου Ελευθερίου ◦ 2102284580
Φορμίωνος ◦ 2107222590     










Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.