Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ :"Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους πολίτες" Έως 28 Μαΐου 2017
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ :"Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους πολίτες" Έως 28 Μαΐου 2017

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός "Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης" για τους πολίτες απευθύνεται στους δημότες των Δήμων όλης της χώρας, που διαθέτουν Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, μεταξύ των οποίων είναι και οι δημότες του Δήμου Αιγάλεω. 
Εν προκειμένω, οι δημότες του Δήμου Αιγάλεω Θα επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργεί στην:
Πλατεία Εσταυρωμένου - ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Από τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών, κάθε φορά που θα επιστρέφονται οι συσκευασίες, θα εκτυπώνεται αυτόματα προς τους δημότες το κουπόνι συμμετοχής του «Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους πολίτες».
Οι τρεις πολίτες που θα επιστρέψουν τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα — έπαθλα που έχουν οριστεί, με στόχο την προσέλκυση των δημοτών για τη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Τα (3) μεγάλα ΔΩΡΑ — ΕΠΑΘΛΑ του «Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους πολίτες», είναι:
 «Τα Ψώνια της Χρονιάς», αξίας 3.600 €  για κάθε έναν από τους τρεις πρώτους νικητές
Ο Δήμος Αιγάλεω σας καλεί να ανακυκλώσετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να μάθετε για την ανακύκλωση, να αλλάξετε τρόπο ζωής γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.