Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ : ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ : ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ

Ο Σύλλογος Κρητών Πετρούπολης «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Πετρούπολης διοργανώνει μεγάλη συναυλία στις 26 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 21.30 με τον Μιχάλη Τζουγανάκη στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.

Θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη δισκογραφική του πορεία, η οποία ξεκινάει από τα 15 του χρόνια έως και σήμερα. Αλλά και μουσικές που άγγιξαν ανεξίτηλα τη ψυχή του, καθώς στο ξεκίνημά του συνεργάστηκε για μεγάλα διαστήματα με τον Λεωνίδα Κλάδο , τον Κώστα Μουντάκη , τον Νίκο Μανιά και τον συνθέτη Νίκο Μαμαγκάκη.
 Στη συνέχεια ακολούθησαν συνεργασίες με τη Γλυκερία, τη Πίτσα Παπαδοπούλου, το Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους Πυξ Λαξ. Έτσι, εμπνευσμένο το ρεπερτόριο του από την ευρύτερη ελληνική μουσική σκηνή, θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του τραγούδια αγαπημένων  συνθετών και τραγουδοποιών. Πάντα με τη σφραγίδα της ιδιαιτερότητας και της ιδιοτυπίας του καλλιτεχνικού του χαρακτήρα. Μαζί του εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης που θα παρουσιάσει μέρος των τραγουδιών του


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.