Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 50η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (14-15/10/2017)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

50η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (14-15/10/2017)

Στα πλαίσια της κοινωνικής του δραστηριοποίησης, ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει την 50η Αιμοδοσία το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθν. Αντίστασης 61) και ώρα 9.15 π.μ έως 14.00 μ.μ., για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Εθελοντής αιμοδότης μπορεί να γίνει κάθε υγιής άνθρωπος.
Υποψήφιοι δέκτες είμαστε όλοι.
Το αίμα δεν παράγεται, ούτε αντικαθίσταται από φάρμακα. Το αίμα χαρίζεται. Δίνοντας λίγο αίμα σώζουμε μια ζωή, ενώ η χαρά της προσφοράς μας δυναμώνει και ενισχύει την αυτοεκτίμησή μας.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.