Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:«Εγγύηση για τη Νεολαία: 3 βήματα για την εύρεση εργασίας»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:«Εγγύηση για τη Νεολαία: 3 βήματα για την εύρεση εργασίας»

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Youth Guarantee: 3 Steps to Finding a Job», ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) διοργανώνει από κοινού με το Δήμο Περιστερίου, Ημέρα Εργασίας και Εργαστήρια Συμβουλευτικής για νέους 15-24 ετών που βρίσκονται εκτός Απασχόλησης, Εκπαίδευσης ή Κατάρτισης.
Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των νέων με στόχο την ομαλή ένταξή τους στην αγορά εργασίας καθώς και την ενημέρωσή τους από τους συμμετέχοντες φορείς για τις ευκαιρίες επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης, ανάλογα με τα ιδιαίτερα προσόντα και τις δεξιότητές τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις
14 Οκτωβρίου 2017
στο νέο Δημαρχείο Περιστερίου
από τις 10:30 έως τις 16:00
(Καραθεοδωρή 1, 121 34 Περιστέρι)

 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις και φορείς της τοπικής αγοράς εργασίας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο. Άμεσος στόχος είναι η αρχική γνωριμία με πιθανούς εργοδότες, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε συνέντευξη πρόσληψης.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν από τον ΟΑΕΔ εργαστήρια συμβουλευτικής και ενεργοποίησης στα ακόλουθα θέματα:
   1. επαγγελματικός προσανατολισμός
   2. σύνταξη βιογραφικού σημειώματος
   3. παροχή οδηγιών αναφορικά με τη διαδικασία συνέντευξης επιλογής υποψηφίων για θέση εργασίας
   4. επιχειρηματικότητα των νέων
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε διακριτό χώρο, θα παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να έρθουν σε επαφή με εξειδικευμένους Εργασιακούς Συμβούλους του ΟΑΕΔ με σκοπό τη βελτίωση των βιογραφικών τους.
την εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί από τους διοργανωτές αλλά και εκπροσώπους φορέων με σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση των συνθηκών της αγοράς εργασίας καθώς επίσης και παρουσιάσεις από εκπροσώπους φορέων, οι οποίοι σχετίζονται με την ομαλή ένταξη των νέων στην αγορά εργασίας.
Τα προγράμματα των ομιλιών και των εργαστηρίων συμβουλευτικής και ενεργοποίησης, καθώς και η λίστα με τους συμμετέχοντες φορείς και επιχειρήσεις, είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.
Το σύνολο των δράσεων υλοποιούνται υπό την αιγίδα του Εθνικού Γραφείου Συντονισμού για το Πρόγραμμα «Εγγύηση για τη Νεολαία» (Δ/νση Απασχόλησης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης) και συγχρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Απασχόληση και την Κοινωνική Καινοτομία.
Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους νέους και νέες έως 25 ετών να λάβουν μέρος.
Για την εγγραφή σας στην εκδήλωση επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.atweb.gr/eggyhshneolaias/



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.