Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μεγάλη Συναυλία με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη Συναυλία με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

25 Νοεμβρίου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
«δεν είσαι η μόνη - δεν είσαι μόνη»
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & BOGAZ MUSIQUE ENCARDIA
ΡASSΡΟRΤ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ:  ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 58 & ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ.
ΑΘΗΝΑ 
ΤΗΛ. 210 5222203 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ :  ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΗΣΕΙΟ & ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ 


«δεν είσαι η μόνη - δεν είσαι μόνη»
Η 25η Νοεμβρίου αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, υπενθυμίζοντας ότι δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση. Απεναντίας, η ψυχολογική, σεξουαλική, σωματική ή λεκτική βία κατά των γυναικών, αποτελεί σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που δεν περιορίζεται σε σύνορα, κοινωνικούς, οικονομικούς ή πολιτισμικούς περιορισμούς, αλλά μας αφορά όλους και όλες.
H Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) τιμά και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, όχι ως μια ακόμη επέτειο, αλλά ως μια «κραυγή» αναγκαιότητας για την εξάλειψή της.
Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η ΓΓΙΦ διοργανώνει μουσική εκδήλωση την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στο PassPort Κεραμεικός, με τη συμμετοχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου, των Bogaz Musique και των Encardia, με στόχο να αναδείξει το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών στη χώρα μας. Το πρόγραμμα θα ανοίξει η Χριστίνα Γεράκη (τραγούδι-κιθάρα), η Καλλιόπη Βασιλείου (τραγούδι-λύρα) και ο Πάνος Γρηγοριάδης (κρουστά).
Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων καλεί όλους και όλες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, λέγοντας ΟΧΙ σε κάθε μορφής έμφυλης βίας


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.