Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες, για τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες, για τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ.

Ο Δήμος Πετρούπολης, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Δυτικής Αθήνας, στα πλαίσια του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικώναγαθών, σε συνδυασμό, όμως και με συνοδευτικά υποστηρικτικά μέτρα.
Οι ωφελούμενοι των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ, που είναι δικαιούχοι του  ΚΕΑ, μπορούν να προσέρχονται σε ειδικό χώρο που λειτουργεί και βρίσκεται στην οδό Κρήτης 2, στον 1ο όροφο, όπου παρέχονται δωρεάν οι ακόλουθες συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες:                                   

  • Ψυχολογική στήριξη σε ενήλικες, παιδιά και οικογένειες που βιώνουν τις συνέπειες της φτώχειας.
  • Διατροφική υποστήριξη και συμβουλευτική για την άμεση προστασία της υγείας των ωφελούμενων, βάσει της οικονομικής τους κατάστασης. 
  • Δημιουργική απασχόληση παιδιών σε επίπεδο άθλησης και εκπαίδευσης.  
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης, στο τηλέφωνο 210.50.64.073 και 210.50.64.075.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.