Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας «ανάβουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας «ανάβουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους»

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/12/2017
Πλατεία Γεννηματά ώρα 6.00 μ.μ.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής ανάβουν το δέντρο των Χριστουγέννων της Πόλης.
Η πόλη φορά τα γιορτινά της και περιμένει μικρούς και μεγάλους να υποδεχθούν τα Χριστούγεννα με εκδηλώσεις και δρώμενα. Τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με «παραμυθένια» στολίδια και θα σκορπίσουν χαμόγελο και ελπίδα με τα όμορφα τραγούδια τους.
«Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Πόλης»
Στην εκδήλωση θα ακούσουμε μουσική θα εξερευνήσουμε τη χώρα του Άη Βασίλη, θα διαβάσουμε χριστουγεννιάτικα παραμύθια και θα φωτογραφηθούμε μαζί του.
Η φιλαρμονική του Δήμου θα μας κρατήσει συντροφιά παιανίζοντας χριστουγεννιάτικους ήχους.
Στις 6.30 μ.μ. το δέντρο της πόλης θα φωτιστεί.
Θα ακολουθήσει μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία με τον Κώστα Μαρτάκη
Ο Κώστας Μαρτάκης, πιο ώριμος από ποτέ, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες δικές του αλλά και άλλων καλλιτεχνών…
Ένα απολαυστικό δίωρο κεφιού απ΄ όπου δεν λείπουν και αγαπημένες μπαλάντες.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Το Περιστέρι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
Ο Δήμος Περιστερίου σας προσκαλεί όλοι μαζί να δώσουμε το σύνθημα για να ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18:30 μμ στην πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μέτρο "Περιστέρι").
Μεγάλη συναυλία με τους αγαπημένους STAVENTO, μαζί τους οι ΕMIGRE και με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη. Είσοδος ελεύθερη! Φαντασμαγορική βραδιά και πολλές εκπλήξεις.
Πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση και γιορτή, στην οποία συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι, το Δημοτικό Ωδείο, η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα και τα Δημιουργικά Εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου, καθώς και τα παιδιά της σχολής χορού ON STAGE θα χορέψουν αποχαιρετώντας το 2017, καλωσορίζοντας το 2018.

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κα Μαρία Ναυροζίδου σας προσκαλούν στην Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στην Κεντρική Πλατεία Αγ. Βλασίου.
18:30 - Χοροί και εορταστικά τραγούδια από τα τμήματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. (ζογκλερικά και show με φωτιές, bubble show-show με σαπουνόφουσκες, φωτογραφίες με τον ΄Αγιο Βασίλη στο έλκηθρό του, μπαλόνια με led φωτισμό, ξωτικό που θα φτιάχνει μπαλονοκατασκευές, Αγιοβασιλίτσα που θα κάνει face painting με θέμα τα Χριστούγεννα)
19:00 - Νεανική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών
19:45 - Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Δημοτική Φιλαρμονική
20:00 - Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο και την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.
20:30 - Συναυλία με τους KINGS



ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Χριστούγεννα  2017
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σας προσκαλεί
την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
από 4.00 -6.00μ.μ.
στον κόμβο Ελ. Βενιζέλου & Μ. Αλεξάνδρου
να φωτίσουμε όλοι μαζί
Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο








 


ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στην Πετρούπολη
Ελάτε να ανάψουμε τα φώτα στο δέντρο μας, να κάνουμε τρενάκι, να ανέβουμε στα φουσκωτά κάστρα, να βαφτούμε χριστουγεννιάτικα, να ακούσουμε από τα ξωτικά παραμύθια και τραγούδια!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩ
ΩΡΑ  19.00
Η χρήση όλων είναι ΔΩΡΕΑΝ!






 












Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.