Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κάλεσμα εκπαιδευτικών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Κάλεσμα εκπαιδευτικών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας διοργανώνει για τη σχολική χρονιά 2017-2018 την επιτυχημένη διοικητική μέριμνα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου βασιζόμενο στην εθελοντική συμμετοχή δασκάλων και καθηγητών.
Στην προσπάθεια του αυτή καλούνται οι παλαιοί διδάσκοντες στο Κοινωνικό Φροντιστήριο που επιθυμούν να συμμετέχουν, καθώς και οι νέοι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί, αδιόριστοι ή διορισμένοι, να συμβάλουν έμπρακτα με την εθελοντική προσφορά τους.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή να επικοινωνήσουν άμεσα με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στα τηλέφωνα 213-2019339 και 213-2019322 ή να επισκεφθούν το Γραφείο Παιδείας, Αριστομένους 8, εντός Δημαρχείου Αγίας Βαρβάρας.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.